Yritys

UNIT on yli 20 vuotta Suomessa toiminut kodintekniikan tukkukauppaan ja maahantuontiin erikoistunut Suomalainen perheyritys. Toimitamme kodinkoneita ympäri Suomea sekä jälleenmyyjillemme että kymmenille kunnille, kaupungeille ja kiinteistöyhtiöille.
Valikoimamme koostuu isoista kodinkoneista. Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat energiatehokkaat kylmälaitteet ja lattialiedet. Etsimme kodinkoneidemme valmistajiksi aina parhaimmat ja tunnetuimmat tehtaat, joiden tuotantolinjoilla tuotteiden laatu testataan ja ominaisuuksien on täytettävä Suomessa ja Euroopan Unionissa vaaditut standardit. Laadun takeena kaikille UNIT-tuotteille myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä.
Joustavuus ja nopea reagointikyky muuttuviin markkinatilanteisiin mahdollistavat kilpailukykyisen toiminnan myös tulevaisuudessa. Tarjoamamme tuotteet tunnetaan erittäin kilpailukykyisestä hinta-/laatusuhteestaan. Edullisten hintojemme takana on noudattamamme periaate, jonka mukaan pyrimme jättämään pois turhat kustannuksia kasvattavat välikädet.
Yrityksemme pieni koko mahdollistaa yksilöllisen ja joustavan palvelun tarjoamisen asiakkaille, mikä helpottaa yhteydenpitoa ja tietämystä asiakkaan tilanteesta ja tarpeesta. Asiakaspalvelussamme emme tarjoa harmittavia ruuhkailmoituksia eikä asiakas joudu yhdistetyksi uudestaan ja uudestaan oikean henkilön löytämiseksi!
Huoltoketjuumme kuuluvat noin 100 huoltopistettä ympäri Suomea. Uusia huoltoliikkeitä etsiessämme otamme aina huomioon asiakkaidemme kokemuksiin perustuvia suosituksia.


Testit ja sertifikaatit
Jokainen toimittamamme tuote testataan yksilöllisesti tehtaalla ennen sen tuomista markkinoille. Tämä testiohjelma vastaa laitteen useamman vuoden käyttöä. Automatisoitu tuotantoprosessi käy jatkuvasti läpi laadunvalvontaa tuotantoketjun aikana. Tehtaillemme on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatit.
Kaikki laitteemme ovat varustettuja CE-merkinnällä. Merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että tuote täyttää Euroopan Unionin asettamat turvallisuutta, terveyttä, ympäristöä ja kuluttajansuojaa koskevat vaatimukset.
Varmistaaksemme kuluttajan turvallisuuden, olemme varustaneet UNIT -kodinkoneemme turvatekniikoilla kuten lapsilukot, kaatumisesteet sekä vuoto- ja ylikuumennussuojat.
Ympäristövaikutukset
Kylmälaitteissamme käytetään eristeenä ja kylmäaineena luonnonkaasua R600a (isobutaani), otsonikehää tuhoavan freonin sijaan. Koneiden ja pakkausten kierrätysmahdollisuus sekä uudelleenkäyttö ovat meille tärkeitä. Käytetyt koneet hävitetään keräyspisteiden kautta ympäristöä säästäen ja esimerkiksi kartonkipakkaukset voidaan kierrättää. Energiajätteeksi luetellut muovit sekä styrox voidaan polttaa lämmön ja sähkön saamiseksi.
Suurin välitön ympäristövaikutus kodinkoneiden käytössä on niiden vaatima energia. Periaatteemme on, että valikoimassamme on vähintään A-energialuokkalaisia tuotteita (kylmälaitteet A+/A++).